Frank LamMijn naam is Frank Lam, 50 jaar, getrouwd met Linda en vader van Liza en Jimmy.
Ik ben geboren - zoals zovelen - in Maastricht in ziekenhuis St. Annadal maar heb mijn hele leven in de gemeente Meerssen gewoond.
Na de middelbare school ben ik begonnen aan het laboratorium onderwijs in Sittard (ZLS). Als chemisch analist ben ik in 1988 gaan werken bij één van de laboratoria van DSM. Via een aantal interne omzwervingen (CHEMLAB, DSM Research) en een omscholing naar het vakgebied Marketing en Sales, ben ik als customer service employee begonnen bij DSM Dyneema (van die super sterke vezel en kogelwerende vesten). Via een baan bij inkoop ben ik thans werkzaam als Senior Account Specialist bij DSM Biomedical. In die baan ben ik verantwoordelijk voor de order verwerking, maar ook het vertalen van sales contracten naar systemen en processen, in de meest brede zin des woords.
Al vanaf mijn jeugd ben ik betrokken geweest bij het verenigingsleven in Meerssen. Mijn passie voor muziek heb ik decennia lang kunnen uitvoeren bij Harmonie Meerssen. Niet alleen actief als muzikant maar ook op bestuurlijk vlak.
Sinds enige tijd volg ik de gemeenteraadsvergaderingen - zoals Brug-m al meerdere malen heeft aangegeven - via Notubiz, de geluidsopnames van deze vergaderingen. Ik ben enorm geschrokken van de wijze waarop, in de huidige raad, met elkaar over onderwerpen wordt gesproken. Maar nog erger vind ik dat een gemeenteraad haar controlerende taak wordt onthouden c.q. ontnomen. Dat getuigt van weinig respect voor elkaar. Er zijn nu simpelweg een aantal spelregels waar je je aan dient te houden.
Met mijn kandidaat stelling voor de gemeenteraad wil ik in ieder geval het signaal afgeven dat het functioneren van een raad anders kan en anders moet! Hoe we het ook wenden of keren, wij als burgers betalen hiervoor. Een goede - inhoudelijke - raad mogen we dan ook eisen.
Als rasechte team speler geloof ik in de bundeling van krachten. Eén van de herkenbare aspecten binnen BRUG-M.

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.