Sjraar Hovens 2

 

Ik ben dus Sjraar Hovens, ben 59 jaar en gehuwd met Marion Janssen.

Geboren ben ik in Venlo en sinds 1974 heb ik in verschillende kernen van de gemeente Meerssen gewoond. Vanaf 1997 wonen we op de Snijdersberg in Geulle, ook wel bekend als de ‘Piemelehook’. Als het even mogelijk is verblijven we in ons tweede thuis te Jalhay in het Waalse gebied van de Ardennen.

Ik heb altijd in de zorg gewerkt, de langste tijd in de Jeugdzorg en een korte periode in de Thuiszorg. Belangrijke drijfveren voor mij om hierin goed te kunnen functioneren zijn: respect en moreel besef, openheid en transparantie, samenwerking en verbinding. Ik realiseer me terdege dat de werkelijkheid ook anders kan zijn.

Mijn bestuurlijke ervaring is dan ook gebaseerd op de zorg en heb zelf weinig politieke ervaring. Het aandachtsgebied voor mij binnen BRUG-M is het sociaal domein. Mijn politieke doel blijft een brug slaan naar de burgers en alle kernen van onze mooie gemeente Meerssen.

Sjraar Hovens

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.